PROTECT

TUOTTEET


TYÖVAATTEET

TYÖSORMIKKAAT (VUORITTOMAT/ PUOLIVUORILLISET)

TYÖSORMIKKAAT (VUORILLISET)

HITSAAJAN KÄSINEET JA TYÖRUKKASET

LATEX-, NITRIILI-,  PVC- JA MUUT ERIKOISKÄSINEET

KANGASSORMIKKAAT

TURVAKENGÄT JA MUUT SUOJAIMET

VAPAA-AJAN KÄSINEET

MATERIAALIT JA LUOKITUKSET

TYÖSORMIKKAAT (VUORILLISET)


Tuotenumero
Tuoteseloste
KuvaKuvat aukeavat isommiksi
PROGLO
4030
Kosketusnäyttöjen kanssa toimiva synteettinen käsine lämpövuorella. Laadukas sormikas työhön, vapaa-aikaan ja urheiluun.

Kämmen kestävää, pitävää ja kosteutta hylkivää synteettistä materiaalia. Kämmenessä tärinää vaimentava sekä mukavuutta lisäävä pehmike. Rystyssuojalla varustettu kämmenselkä joustavaa spandexia. Neopreeniranneke säädettävällä tarrakiristyksellä ja viimasuojalla.

Väri: musta. Keltaiset kontrastitikkaukset ja yksityiskohdat tuovat käsineeseen näyttävyyttä ja näkyvyyttä.

UUTUUS!


Koot: 8", 9", 10" ja 11” 
6 paria nipussa, 60 paria laatikossa
T 103 VTV Työsormikas, kestävä naudannappakämmen, nautahaljasselkä, erittäin lämmin teddyvuori.

UUTUUS!

Koko: 11,5”
6 paria nipussa, 60 paria laatikossa

4020 Joustava ja käteen istuva synteettinen kalvokäsine lämpimällä thermovuorella. Vedenpitävä, tuulenpitävä ja hengittävä. Kämmen hyvin pitävää synteettistä materiaalia. Hyvin kosteudelta suojaava käsine työhön sekä vapaa-aikaan!

Sormenpäät ja peukalo pinnoitettu tuomaan lisäsuojaa. Joustava tarraranneke pitää käsineen napakasti paikoillaan.  Allergia-, kromi- ja silikonivapaa. Väri: musta/harmaa.


Koot: 8", 9", 10" ja 11”
12 paria nipussa, 120 paria laatikossa

4000 Joustava ja kosteutta hylkivä asentajan työsormikas lämpimällä ja mukavalla fleecevuorella. Kestävä ja pitävä synteettinen kuvioitu kämmenmateriaali. 

Kämmenen pinnoite tarjoaa myös erittäin hyvän tuntuman työhön sekä suojaa kädet rasvoilta ja lialta. Joustava huomiokeltainen spandexselkä heijastintereellä tuo näkyvyyttä Suomen talveen. Sormenpäät pinnoitettu tuomaan lisäsuojaa.


Koot: 8", 9", 10", 11” ja 12"
12 paria nipussa, 120 paria laatikossa

4010
Lämmin ja kestävä synteettinen sormikas työhön ja vapaa-aikaan. Kämmen PU/Amara-kuitua. Joustava britexselkä ja lämmin teddyvuori. Keltaiset yksityiskohdat lisäävät näkyvyyttä ja näyttävyyttä.

Hyvä pito ja erittäin hyvä kulutuksen kesto. Ihoystävällinen vaihtoehto nahkakäsineille tilanteisiin, joissa käsine saattaa kastua. Siitä ei irtoa iholle haitallisia aineita ja se on kuivuttuaan jälleen pehmeä kädessä. Silikonivapaa. Kromivapaa. Käsineen voi tarvittaessa pestä.


Koot: 8.5", 9.5", 10.5" ja 11.5”
12 paria nipussa, 120 paria laatikossa

PROGLO
6000
Laadukas vuohennahkainen sormikas lämpimällä fleecevuorella. Selkämys joustavaa neulosta.

Erinomaisesti käteen istuva ja kestävä yleiskäsine työhön sekä vapaa-aikaan.


Koot: 8", 9", 10" ja 11”
12 paria nipussa, 120 paria laatikossa

T 109 X3M
Huippulaadukas kalvokäsine työhön, vapaa-aikaan ja myös urheiluun. Kämmen todella kestävää aitoa vuohennahkaa ja selkämys sekä kaulus tuulenpitävää softshell-kangasta. Sisällä vedenpitävä ja hengittävä kalvo sekä erittäin lämmin 150g Thinsulate-vuori. Kämmenselässä heijastimet ja kauluksessa säädettävä kiristys.

Erinomainen valinta Suomen talveen - säähän kuin säähän!Koot: 9", 10", 11” ja 12"
6 paria nipussa, 60 paria laatikossa

T 109 GRP
Täysin uudella tekniikalla valmistettu joustava ja käteen istuva synteettinen kalvokäsine lämpimällä ja mukavalla Thinsulate-vuorella. Sisällä 100% vedenpitävä ja hengittävä HIPORA-kalvo. Kämmen erityisen vahvaa amaraa. Kämmenessä ja sormien päissä lisäksi kuvioidut pvc-vahvikkeet tuomassa lisäkestävyyttä ja pitoa. Joustava musta/oranssi spandexselkä heijastintereellä. Sormenpäät ja peukalo pinnoitettu tuomaan lisäsuojaa. Joustava neopreeniranneke pitää viiman loitolla. Erittäin laadukas talvikäsine työhön ja vapaa-aikaan. Allergia-, kromi- ja silikonivapaa. Väri: musta/oranssi, hopeisin kontrastitikkauksin.

Erinomainen valinta Suomen talveen!


Koot: 9", 10", 11” ja 12"
6 paria nipussa, 60 paria laatikossa

T 109 GL
Täysin uudella tekniikalla valmistettu joustava ja käteen istuva synteettinen kalvokäsine lämpimällä ja mukavalla fleecevuorella. Sisällä 100% vedenpitävä ja hengittävä HIPORA-kalvo. Käsineen muotoiltu pinnoite mahdollistaa erittäin hyvän kulutuksen keston ja pidon.  Pinnoite tarjoaa myös erittäin hyvän tuntuman työhön sekä suojaa kädet rasvoilta ja lialta. Kämmenessä lisäksi vahvikkeet ja geelipehmike tuomaan kestävyyttä ja lisämukavuutta. Joustava musta spandexselkä heijastintereellä. Sormenpäät ja peukalo pinnoitettu tuomaan lisäsuojaa. Joustava neopreeniranneke pitää viiman loitolla. Erittäin laadukas talvikäsine työhön ja vapaa-aikaan. Allergia-, kromi- ja silikonivapaa. Väri: musta, hopeisin kontrastitikkauksin.

Erinomainen valinta Suomen talveen!


Koot: 10" ja 11”
6 paria nipussa, 60 paria laatikossa

PROGLO
WINTERPROOF
(T 109 WPO)
Joustava ja kosteutta hylkivä asentajan työsormikas lämpimällä ja mukavalla fleecevuorella. Kestävä ja pitävä synteettinen kuvioitu kämmenmateriaali. Käsineen kämmenpuoli hylkii kosteutta ja kämmenselän joustava spandex taas tarjoaa mukavuutta ja hengittävyyttä. Kämmenessä lisäksi vahvikkeet ja pehmike tuomaan kestävyyttä ja mukavuutta. Kämmenen pinnoite tarjoaa myös erittäin hyvän tuntuman työhön sekä suojaa kädet rasvoilta ja lialta. Joustava huomio-oranssi spandexselkä tuo näkyvyyttä Suomen talveen. Sormenpäät pinnoitettu tuomaan lisäsuojaa.

Erinomainen valinta Suomen talveen!

Koot: 7", 8", 9", 10", 11” ja 12"
12 paria nipussa, 120 paria laatikossaPROGLO
WINTERPROOF
(T 109 WPB)
Joustava ja kosteutta hylkivä asentajan työsormikas lämpimällä ja mukavalla fleecevuorella. Kestävä ja pitävä synteettinen kuvioitu kämmenmateriaali. Käsineen kämmenpuoli hylkii kosteutta ja kämmenselän joustava spandex taas tarjoaa mukavuutta ja hengittävyyttä. Kämmenessä lisäksi vahvikkeet ja pehmike tuomaan kestävyyttä ja mukavuutta. Kämmenen pinnoite tarjoaa myös erittäin hyvän tuntuman työhön sekä suojaa kädet rasvoilta ja lialta. Joustava huomio-keltainen spandexselkä tuo näkyvyyttä Suomen talveen. Sormenpäät pinnoitettu tuomaan lisäsuojaa.

Erinomainen valinta Suomen talveen!

Koot: 7", 8", 9", 10" ja 11”
12 paria nipussa, 120 paria laatikossa

T 109 PUFST
(T 109 PUF STRONG)
Asentajan työsormikas synteettista PU/Amara-kuitua. Joustava britexselkä ja pehmeä lämpövuori. Hyvä pito ja erittäin hyvä kulutuksen kesto. Ihoystävällinen
vaihtoehto nahkakäsineille tilanteisiin, joissa käsine saattaa kastua. Siitä ei irtoa iholle haitallisia aineita ja se on kuivuttuaan jälleen pehmeä kädessä. Silikonivapaa. Kromivapaa. Käsineen voi tarvittaessa pestä. 
Kestävämpi ja hinnaltaan edullisempi vaihtoehto perinteisestä T 109 PUFO-käsineestä.

Koot: 9", 10" ja 11”
12 paria nipussa, 120 paria laatikossa


T 109 W PRO Asentajan työsormikas, erittäin kestävä aito vuohennahkakämmen, joustava spandexselkä, lämmin THINSULATE-vuori. Sisällä 100% vedenpitävä ja hengittävä HIPORA-kalvo. Sormenpäät vahvistettu, sormenvälit erittäin kestävää ja joustavaa amaraa. Erittäin laadukas talvityökäsine.

Koot: 8", 9", 10" ja 11”
6 paria nipussa, 60 paria laatikossa

WINTERSAFE
T 109 WSO
Joustava ja käteen istuva asentajan työsormikas lämpimällä ja mukavalla fleecevuorella. Kestävä ja pitävä synteettinen kuvioitu kämmenmateriaali. Käsineen kämmenpuoli hylkii kosteutta ja kämmenselän joustava spandex taas tarjoaa mukavuutta ja hengittävyyttä. Kämmenen pinnoite tarjoaa myös erittäin hyvän tuntuman työhön sekä suojaa kädet rasvoilta ja lialta. Joustava huomio-oranssi spandexselkä heijastintereellä tuo näkyvyyttä Suomen talveen. Sormenpäät pinnoitettu tuomaan lisäsuojaa.

Koot: 8", 9", 10", 11” ja 12"
12 paria nipussa, 120 paria laatikossa

T 109 W+ Asentajan työsormikas, erittäin kestävä vuohennahkakämmen, joustava spandexselkä, lämmin fleecevuori. Sormenpäät vahvistettu.

Koot: 9", 10" ja 11”
12 paria nipussa, 120 paria laatikossa

T 109 VKV ORANGE Työsormikas, erittäin kestävä vuohennahkakämmen, huomio-oranssi veden- ja tuulenpitävä selkämys heijastimilla, lämmin fleecevuori.

Koko: 11”
12 paria nipussa, 120 paria laatikossa

T 109 PARF Uudella tekniikalla polyuretaanin ja nylonin sekoituksesta valmistettu erittäin kestävä ja käteen istuva synteettinen työkäsine lämpimällä fleecevuorella. Pinnoite tarjoaa erittäin hyvän kulutuskeston, pidon ja lisäksi hylkii kosteutta. Pinnoite mahdollistaa myös erittäin hyvän tuntuman työhön sekä suojaa kädet rasvoilta ja lialta. Grafiitinharmaa joustava spandexselkä. Allergia-, kromi- ja silikonivapaa. Käsineen voi tarvittaessa pestä.

Koko: 11”
12 paria nipussa, 120 paria laatikossa

T 109 ARM PRO Uudella tekniikalla polyuretaanin ja nylonin sekoituksesta valmistettu joustava ja käteen istuva synteettinen työkäsine erittäin lämpimällä teddyvuorella. Pinnoite tarjoaa erittäin hyvän pidon ja hylkii kosteutta. Pinnoite mahdollistaa myös erittäin hyvän tuntuman työhön sekä suojaa kädet rasvoilta ja lialta. Grafiitinharmaa joustava spandexselkä. Allergia-, kromi- ja silikonivapaa. Käsineen voi tarvittaessa pestä.

Koko: 11”
12 paria nipussa, 120 paria laatikossa

T 109 ARMH Uudella tekniikalla polyuretaanin ja nylonin sekoituksesta valmistettu joustava ja käteen istuva synteettinen työkäsine erittäin lämpimällä teddyvuorella. Pinnoite tarjoaa erittäin hyvän pidon ja hylkii kosteutta. Pinnoite mahdollistaa myös erittäin hyvän tuntuman työhön sekä suojaa kädet rasvoilta ja lialta. Huomio-oranssi britexselkä turvakauluksella ja heijastimella. Allergia-, kromi- ja silikonivapaa. Käsineen voi tarvittaessa pestä.

Koot: 8", 9", 10" ja 11”
12 paria nipussa, 120 paria laatikossa

T 109 PUFO
(T 109 PUF ORANGE)
Asentajan työsormikas synteettista PU/Amara-kuitua. Joustava britexselkä ja lämmin fleecevuori. Hyvä pito ja erittäin hyvä kulutuksen kesto. Ihoystävällinen
vaihtoehto nahkakäsineille tilanteisiin, joissa käsine saattaa kastua. Siitä ei irtoa iholle haitallisia aineita ja se on kuivuttuaan jälleen pehmeä kädessä. Silikonivapaa. Kromivapaa. Käsineen voi tarvittaessa pestä.

Koot: 7", 8", 9", 10", 11” ja 12"
12 paria nipussa, 120 paria laatikossa


T 120 WSR Asentajan työsormikas, softnahkakämmen, joustava puuvillakangasselkä, tarraranneke, fleecevuori.

Koot: 8", 9”, 10" ja 11"
12 paria nipussa, 120 paria laatikossa


T 120 WGR Työ/vapaa-ajan sormikas, softvuohennahkakämmen, tarraranneke, fleecevuori.

Koko: 9”
12 paria nipussa, 120 paria laatikossa

SILVER PRO
(T 109 SP)
Uudella tekniikalla polyuretaanin ja nylonin sekoituksesta valmistettu joustava ja käteen istuva synteettinen asentajankäsine lämpövuorella. Pinnoite tarjoaa erittäin hyvän pidon ja hylkii kosteutta. Pinnoite mahdollistaa myös erittäin hyvän tuntuman työhön sekä suojaa kädet rasvoilta ja lialta. Joustava spandexselkä. Allergia-, kromi- ja silikonivapaa. Käsineen voi tarvittaessa pestä.

Koot: 8", 9", 10" ja 11”
12 paria nipussa, 120 paria laatikossa


T 109 WG PRO Asentajan sormikas, pehmeä vuohennappakämmen, fluoresoiva britexselkä heijastimilla, pehmeä lämpövuori.

Koot: 7", 8", 9", 10" ja 11”
12 paria nipussa, 120 paria laatikossa


SIBERIA Uudella tekniikalla polyuretaanin ja nylonin sekoituksesta valmistettu joustava ja käteen istuva synteettinen asentajankäsine erittäin lämpimällä teddyvuorella. Pinnoite tarjoaa erittäin hyvän pidon ja hylkii kosteutta. Pinnoite mahdollistaa myös erittäin hyvän tuntuman työhön sekä suojaa kädet rasvoilta ja lialta. Joustava camobritexselkä. Allergia-, kromi- ja silikonivapaa. Käsineen voi tarvittaessa pestä.

Koot: 10" ja 11”
12 paria nipussa, 60 paria laatikossa


SNOW DRIVER Asentajan työsormikas, kestävä
vuohennahkakämmen ja selkäosa, lämmin fleecevuori.

Koot: 9", 10” ja 11”
12 paria nipussa, 120 paria laatikossa


T 103 VTF Työsormikas, kestävä naudannappakämmen, nautahaljasselkä, lämmin fleecevuori.

Koko: 11”
6 paria nipussa, 60 paria laatikossa


T 109 VKV Työsormikas, kestävä naudannappakämmen, puuvillakangasselkä, lämmin fleecevuori.

Koko: 11”
12 paria nipussa, 120 paria laatikossa

T 109 VTV Työsormikas, kestävä naudannappakämmen, puuvillakangasselkä, erittäin lämmin teddyvuori.

Koko: 11”
6 paria nipussa, 60 paria laatikossa

T 109 ARF Uudella tekniikalla polyuretaanin ja nylonin sekoituksesta valmistettu joustava ja käteen istuva synteettinen työkäsine lämpimällä fleecevuorella. Pinnoite tarjoaa erittäin hyvän pidon ja hylkii kosteutta. Pinnoite mahdollistaa myös erittäin hyvän tuntuman työhön sekä suojaa kädet rasvoilta ja lialta. Tuhkanharmaa puuvillaselkä turvakauluksella. Allergia-, kromi- ja silikonivapaa. Käsineen voi tarvittaessa pestä.

Koko: 11”
12 paria nipussa, 120 paria laatikossa

T 109 ARH Uudella tekniikalla polyuretaanin ja nylonin sekoituksesta valmistettu joustava ja käteen istuva synteettinen työkäsine erittäin lämpimällä huopavuorella. Pinnoite tarjoaa erittäin hyvän pidon ja hylkii kosteutta. Pinnoite mahdollistaa myös erittäin hyvän tuntuman työhön sekä suojaa kädet rasvoilta ja lialta. Sininen puuvillaselkä turvakauluksella. Allergia-, kromi- ja silikonivapaa. Käsineen voi tarvittaessa pestä.

Koko: 11,5”
12 paria nipussa, 120 paria laatikossa

T 109 ARM Uudella tekniikalla polyuretaanin ja nylonin sekoituksesta valmistettu joustava ja käteen istuva synteettinen työkäsine erittäin lämpimällä teddyvuorella. Pinnoite tarjoaa erittäin hyvän pidon ja hylkii kosteutta. Pinnoite mahdollistaa myös erittäin hyvän tuntuman työhön sekä suojaa kädet rasvoilta ja lialta. Maastobritexcamoselkä turvakauluksella. Allergia-, kromi- ja silikonivapaa. Käsineen voi tarvittaessa pestä.

Koko: 11”
12 paria nipussa, 120 paria laatikossa

T 109 W Asentajan työsormikas, erittäin kestävä vuohennahkakämmen, joustava puuvillakangasselkä, lämmin fleecevuori. Etusormi ja sormenpäät vahvistettu.

Koot: 9", 10" ja 11”
12 paria nipussa, 120 paria laatikossa

T 109 WS Asentajan työsormikas, softnappakämmen, joustava britexselkä, pehmeä ja lämmin fleecevuori.

Koot: 8", 9", 10" ja 11”
12 paria nipussa, 120 paria laatikossa

T 109 WG Asentajan sormikas, pehmeä ja kestävä softvuohennahkakämmen, joustava britexselkä, pehmeä ja lämmin fleecevuori.

Koot: 6", 7", 8", 9", 10", 11”, 12" ja 13"
12 paria nipussa, 120 paria laatikossa

T 109 ARW Uudella tekniikalla polyuretaanin ja nylonin sekoituksesta valmistettu joustava ja käteen istuva synteettinen asentajankäsine lämpövuorella. Pinnoite tarjoaa erittäin hyvän pidon ja hylkii kosteutta. Pinnoite mahdollistaa myös erittäin hyvän tuntuman työhön sekä suojaa kädet rasvoilta ja lialta. Joustava britexselkä heijastimella. Allergia-, kromi- ja silikonivapaa. Käsineen voi tarvittaessa pestä.

Koot: 8", 9", 10", 11” ja 12"
12 paria nipussa, 120 paria laatikossa

Mikäli et löytänyt etsimääsi tuotetta, ota yhteyttä myyntiimme!   Lisäämme jatkuvasti uusia tuotteita tuotevalikoimaamme!