TUNNEMME SUOJAKÄSINEET
YLI 40 VUODEN KOKEMUKSELLA.

Suojakäsine Oy on perustettu vuonna 1978. Toimimme Tervajoella, Etelä-Pohjanmaalla. Olemme erikoistuneet  työssä tarvittavien suojakäsineiden ja työasujen maahantuontiin ja markkinointiin. Lisäksi tuotteisiimme kuuluvat myös vapaa-ajankäsineet, erilaiset nahka- ja pvc/pu-materiaalista valmistetut suojaimet sekä sadeasut ja turvajalkineet. Tutustu valikoimaan tarkemmin Tuotteet-osiossa tai esitteestämme.

Perheyrityksemme historia alkaa jo vuodesta 1959, jolloin toimimme muutaman henkilön työllistävänä käsineiden valmistajana. Nykyään markkinoimme ja maahantuomme pääasiassa työkäsineitä ja työvaatteita sekä muita suojaimia. Yhteistyökumppaneiksi olemme valinneet luotettavia ja pitkäaikaisia valmistajia muun muassa Suomesta, Kiinasta, Pakistanista ja Euroopasta. Valikoimastamme löytyy myös kotimaiset JokaSafe-käsineet. Tuotteiden suunnittelussa ja tuotannossa hyödynnämme edelleen omia kotimaisia mittakaavoja ja malleja. Käytämme asiantuntemustamme myös esim. valikoitaessa valmistuksessa tarvittavia nahka- ja muita materiaaleja.

Kuluneiden vuosien aikana Suojakäsine Oy on kasvanut ja tullut tunnetuksi luotettavana tavarantoimittajana ja yhteistyökumppanina. Meillä luottamus ja toimivat asiakassuhteet sekä laadukkaat, hinnaltaan kilpailukykyiset tuotteet ovat edelleen toimintamme perusta. Tavoitteenamme on tuotteiden tasaisen hyvä laatu ja toimitusvarmuus. Tämän mahdollistaa oma maahantuontimme, sekä suunnittelu- ja tuotekehitystyö yhdessä asiakkaiden sekä tuotteiden valmistajien kanssa tiiviillä ja pitkäaikaisella yhteistyöllä.

Markkinoimme tuotteemme pääosin itsenäisten jälleenmyyjien kautta ympäri Suomen. Näin varmistamme mahdollisimman tehokkaan palvelun asiakasystävälliseen hintaan.

Lisätietoja yrityksestä ja tuotteista saat näiden sivujen lisäksi puhelimella tai sähköpostilla. Ota rohkeasti yhteyttä!

 

Terveisin,
Arto Rahikka, Teemu Kujala, Antti Rahikka, Tuomas Rahikka ja Mikko Pirttinen